Home Nieuws Persbericht: “ik steun...”
27
apr
2018

Persbericht: “ik steun...”

Jong N-VA Antwerpen lanceerde vandaag 4 ludieke websites:

Op deze websites grappen we over de campagne en de manier waarop verschillende prominente Antwerpse politici deze beïnvloedden. Er staat dan ook telkens een fake tweet op, waarmee we refereren aan bepaalde ongelukkige uitspraken en incidenten. Onze actie is luchtig bedoeld, maar heeft wel een duidelijke boodschap.

Wij geloven dat de Antwerpenaar recht heeft op een degelijke verkiezingsstrijd. Wij betreuren de communicatieve flaters die bepaalde partijen reeds sloegen en de manier waarop ze weinig rekening leken te houden met specifieke Antwerpse gevoeligheden en thema’s. Wij hopen dan ook dat alle partijen eens diep in eigen boezem kijken en belang zullen hechten aan een coherent discours en intentieprocessen achterwege gelaten zullen worden. Politici kunnen zelf het vertrouwen van de inwoners van onze mooie stad in de politiek verstevigen.

De laatste paar maanden oversteeg de realiteit vaak de fictie, wij hopen dan ook dat onze actie de laatste keer is dat de politiek tot een karikatuur wordt gereduceerd. Nu wordt het tijd voor een serieuze verkiezingsstrijd.

Onze stad verdient dat.